Velkommen til Multimedia Experten

Velkommen til Multimedia Experten

 

Velkommen til oss

VI DIGITALISERER FORTIDEN!

Velkommen til oss! Bevar minnene før det er forsent! Gamle opptak forsvinner med tiden!

Multimedia Experten er en voksende aktør innen alle typer support og støttefunksjoner knyttet til vår teknologiske hverdag.

Vi digitaliserer alle typer medier, enten det er fra VHS kassetter over til DVD, eller du har et større arkiv av negativer liggende.
Vi tar imot alle bildemedier, lydmedier, smalfilm og video. Dette kan vi overføre til DVD, BluRay, CD, Harddisk, minnepenn, nedlastning m.m
Vår kundemasse strekker seg både fra private husholdninger til større, statlige arkiver.

PERSONVERN (GDPR)
Vi tar ditt personvern på høyeste alvor, og i den anledning har vi oppdatert vår erklæring!
Den kan du finne her

Ønsker du kontakte oss med en gang?
Bruk skjema under for å få et uforpliktende pristilbud:

Porto 2017 MOBIL

 

HVORFOR MULTIMEDIA EXPERTEN?

Våre avspillere er av ypperste kvalitet, og sammen med erfaring og utdanning innen lyd/TV/Radio, kan vi gi deg trygghet og et
godt resultat. Vi vet det er dyrebare minner det er snakk om. Derfor behandler vi hver ordre som om det var vår egne opptak.
Alle medier vi mottar, legges inn og merkes med et unikt kundenummer. Dette følger opptaket hele veien til ferdig produkt!

Er du usikker? kom innom oss davel! Bor du andre steder i landet? Fortvil ikke. Vi har online muligheter skreddersydd ditt behov.

Vårt studio ligger ved Lambertseter senter i Oslo, og her kan vi tilby et uformelt miljø, god kaffe og god service. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Transport 2017 MOBIL

Lurer du på noe mer?
Bruk MENY knappen øverst til høyre for priser og info. Flere funksjoner og eksempler er tilgjengelig på vår fullversjon av nettstedet. Vennligst benytt en PC for oppgradert opplevelse!

 

SIDE 1 SMALFILM

 

KONTAKTE MULTIMEDIA EXPERTEN?

Åpningstider: Etter avtale
Andre tider? Etter avtale
Mail: ordre@multimediaexperten.no (vi svarer innen en time)
Tlf: 46 52 93 07
Adresse: Østerliveien 45a – 1153 OSLO

Vi holder til i et boligområde nær lambertseter senter. Lave studiokostnader betyr ikke dårligere kvalitet, men lavere pris på digitaliseringstjenester.