Velkommen - APS - MultimediaExperten.no

Velkommen - APS - MultimediaExperten.no

 

Velkommen – APS

EKSEMPLER – REFERANSER  – WEBSHOP  – SPØRSMÅL OG SVAR  – PRISOVERSIKT – HOVEDSIDE

 

 

Lurer du på noe?

KUNDESERVICE: 21947521/94031965 (0730-2000)

EPOST: ordre@multimediaexperten.no 

 

APS teknologien varte ikke så lenge før digitalkameraene tok over. Vi har merket en stor etterspørsel både på scanning av disse rullene, og scannere til dette.

For å kunne levere raskt, har vi investert i en scanner fra FUJIFILM. Denne var  i sin tid standarden på fotolaboratorier, og kan scanne APS ruller på få sekunder i god kvalitet.

Vi kan derfor med glede tilby scanning av rullene på 2 dagers varsel, direkte levert som nedlastbare filer eller levert til annet medie!

 

KVALITETEN:
Husk at kvaliteten ut ifra APS negativene er noe begrenset. Disse er mindre enn ordinære negativer, og kan lett bli kornete pga den lille størrelsen.

Normalt dersom ikke rullen er tvangsåpnet eller utsatt for hender,luft o.l., er det ikke nødvendig med støyarbeider eller lignende tjenester.

 

MERKING AV RULLENE:
Vi benytter ALLTID de 6 prefiks som står på APS Rullen og andre unike ID kjennemerker.

 

METADATA:
All meta-data som dato bildet er tatt osv, legges automatisk ved på filen. Dette gjør det lettere å gjenkjenne når bildet ble tatt.

 

Fordelen med direkte nedlastning fra nett, er at med en gang APS rullene er digitalisert, er de tilgjengelige

Eksempelet under viser hvordan hver rull katalogiseres og leveres via feks Dropbox fra oss.

Screenshot 2014-07-08 00.50.59

 

PRIS:

Normal scanning til nedlastning via Dropbox e.l. = 1,- per bilde

Leveranse på CD disc = 3,- per bilde  

 

For gjennomsyn av diverse eksempler på scannede APS bilder, vennligst se vår eksempelbase for APS!

 

multimediaexperten.noHvordan foregår det?

Det skal være enkelt. Rett og slett. Vi vet at dette er dyrebare minner, og vi tar hånd om alle ordre på en trygg og proff måte. Hos oss er du sikret fullt personvern, og andre kunder får aldri innsyn i dine prosjekter. Våre ansatte signerer taushetserklæring, og dine opptak slettes etter endt produksjon.

 

1. TA KONTAKT MED OSS ELLER BESTILL VIA VÅR WEBSHOP

Vi kan gi deg et skriftlig, bindende tilbud på hele ordren, eller gi deg tips og råd for hva som passer best for deg.

 

2.VELG LEVERINGSMÅTE (VI HENTER,DU LEVERER VIA POST ELLER PERSONLIG)

Vi har åpent for mottak og levering fra vårt studio på ukedager mellom 16-21 hver dag. Vi kjører også ut forsendelser til våre kunder mot et lite tillegg på onsdager og fredager. Vi mottar flere pakker fra Posten hver uke, og dette er en trygg og god måte å sende pakker på.

 

3.VI DIGITALISERER 

Vi benytter proft utstyr i alle ledd. Det viktigste leddet er konverteringsleddet mellom de analoge signalene og de digitale. Hos oss er du sikret kompetanse og faglig dyktighet på området til hyggelige priser.Vi har ansatte med faglig kompetanse på området Film/TV og fotografitjenester.

 

4.RETUR AV VARENE

Vi legger ALLTID ved originalmaterialet ved forsendelsen. Dersom dette ikke er ønskelig, kan vi kostnadsfritt makulere disse for deg.  

multimediaexperten.no

 

multimediaexperten.noLEVERING:

Det skal være enkelt å levere materialet hos oss og du kan levere/hente på følgende måte:
1. Levering personlig hos oss 2. Vi henter og bringer 3. Send via Posten
Vi kan hente og levere innenfor Oslo/Akershus (200,- per tur).
Dersom du velger alternativ 3, anbefaler vi at du sender med smartpost eller Norgespakke, slik at pakken din har sporingsmulighet. Se gjerne Postens nettsider for ytterligere informasjon.

 

multimediaexperten.noTRYGGHET/FRI SUPPORT:

Vi tilbyr fri support enten om det er problemer med avspilling av filer,hjelp til å legge inn i redigeringsprogram eller andre utfordringer. Hos oss kan du være trygg på at vi setter deg i fokus hele veien! Etter endt digitalisering, kan du fritt ta kontakt med oss, så skal vi forsøke hjelpe deg best mulig tilpasset dine behov. Vi kan også hjelpe deg med IT tekniske spørsmål utover ditt prosjekt hos oss. 

 

multimediaexperten.noSIKKERHET & PERSONVERN:

Vi tilbyr fri lagring uavhengig av mengde av ditt prosjekt. Dette kan bestilles ved å ta kontakt med oss! Vi forsøker gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde, og vi tilbyr derfor nedlastning via cloud og div andre filtjenester for raskt tilgang til ditt materiale. Fordelen med å benytte en slik tjeneste er at vi fortløpende kan legge ut bilder,lydfiler,video o.l. rett etter det er digitalisert hos oss.
Husk at alle dine filer slettes ved endt prosjekt, og slettes automatisk fra fildelingstjenester 1 måned etter av hensyn til ditt personvern. 
NOEN AV DE TJENESTER VI LEVERER TIL:

multimediaexperten.no    multimediaexperten.no    multimediaexperten.no

 

 

 

multimediaexperten.noBESTILLE?

Gå direkte til vår Webshop, eller send oss en epost!
Ønsker du et uforpliktende pristilbud?
Send oss gjerne en epost på: ordre@multimediaexperten.no

multimediaexperten.noTEKNISK INFORMASJON:

(Lurer du på noe og er usikker, ta kontakt med oss på 94031965)
FOR DIAS/LYSBILDER: INFO
FOR NEGATIVER/POSITIVER: INFO
FOR APS-FILM: INFO
FOR PAPIRBILDER: INFO
FOR VIDEOFORMATER: INFO
FOR LYDFORMATER: INFO

Multimedia Experten spesialiserer seg innen digitalisering av alle analoge formater til digitale plattformer. Vi innehar lang kompetanse på området, og vi støtter følgende formater: Videoformater vi kan behandle: VHS – VHS-C – SVHS – VCR – NICAM – NUMATIC – BETAMAX BETA- BETACAM – MINIDV – DV – DVCPRO – AVCHD – MICRODV – HI8 – DIG8 – VIDEO8 SMALFILM – 8MM – SUPER8 – 16MM Lydformater vi kan behandle: SPOLEBÅND – MINIDISC – DAT (Digital Audio Tape) – KASSETT – MC – LP EP – CD – SACD – LASERDISC – CARTS – MICROTAPE