Smalfilm - Prisliste og informasjon om digitalisering

Smalfilm - Prisliste og informasjon om digitalisering

 

SMALFILM

 

 

 

 

 

Scanning av smalfilm er en tidskrevende og kostbar prosess. Skal man gjøre det selv med godt resultat, er man avhengig av godt utstyr. Dette forverres raskt dersom det er forskjellige hastigheter, og gjerne lyd som aller helst ikke tas opp med mikrofon direkte fra høyttaleren på den gamle fremviseren. Mange setter opp lerettet og fremviseren, forså å “skyte film” og filme av med kamera. Det man som oftest glemmer er kameraets konflikt med avspillingshastigheten til fremviseren, som skaper flimmer på bildet.

Vi benytter en avspiller med LED belysning og HD kamera. Denne leser “bilde-for-bilde”, noe som gjør at hastighetsregulering og ekthet på opptakene blir bedre. Selv om dette gjør det mye bedre, er det alltid viktig å huske at dette er gammelt materiale og full HD oppløsning som dagens BluRay filmer, er umulig.

Vi tar imot følgende: Single 8/Regluar8/Super8 (med og uten lyd) 16MM film

 

PRIS:

TIL DVD&datafiler

Single 8/Regluar8/Super8 (uten lyd) – 25,- per minutt

Single 8/Regluar8/Super8 (med lyd) – 30,- per minutt

 

TIL BluRay

Single 8/Regluar8/Super8 (uten lyd) – 35,- per minutt

Single 8/Regluar8/Super8 (med lyd) – 40,- per minutt

 

TIL DVD&datafiler

16mm film (uten lyd) – 28,- per minutt

16mm film (med lyd) – 32,- per minutt

 

TIL BluRay

16mm film (uten lyd) – 35,- per minutt

16mm film (med lyd) – 40,- per minutt

 

PROSESSEN:

 

Vi merker alltid de digitale filer med det som er mest hensiktsmessig som du har merket på rullens cover eller forside.
Er det ikke merket med noe på rullene, merkes de automatisk med ditt kundenummer og løpende serie 01-02 osv
Skal filene brennes til DVD, merkes DVD discer med det samme som står på rullen eller datafilen (om ikke annet er avtalt)

 

RETUR:

Har du avtalt at filene skal leveres som nedlastbare filer, sender vi deg en link via din registrerte epostadresse hos oss. Deretter, om ikke annet er avtalt, sender vi originalmaterialet tilbake i posten.
Om ønskelig kan vi makulere originalmaterialet etter at du har foretatt en gjennomlytting.

For prosjekter som skal leveres på DVD, leveres DVD med enkelt cover uten omslag. Dette er noe vi kan hjelpe til med, etter avtale.

 

EKSEMPLER:

 

 

 Etterarbeider

Vi kan gjøre endel med farger og bildekvalitet,nyanser og skarphet i etterarbeid.

Nedenfor viser eksempel på hvordan dette kan løses.

 

 

 

multimediaexperten.noHvordan foregår det?

Det skal være enkelt. Rett og slett. Vi vet at dette er dyrebare minner, og vi tar hånd om alle ordre på en trygg og proff måte. Hos oss er du sikret fullt personvern, og andre kunder får aldri innsyn i dine prosjekter. Våre ansatte signerer taushetserklæring, og dine opptak slettes etter endt produksjon.

 

1. TA KONTAKT MED OSS ELLER BESTILL VIA VÅR WEBSHOP

Vi kan gi deg et skriftlig, bindende tilbud på hele ordren, eller gi deg tips og råd for hva som passer best for deg.

 

2.VELG LEVERINGSMÅTE (VI HENTER,DU LEVERER VIA POST ELLER PERSONLIG)

Vi har åpent for mottak og levering fra vårt studio på ukedager mellom 16-21 hver dag. Vi kjører også ut forsendelser til våre kunder mot et lite tillegg på onsdager og fredager. Vi mottar flere pakker fra Posten hver uke, og dette er en trygg og god måte å sende pakker på.

 

3.VI DIGITALISERER 

Vi benytter proft utstyr i alle ledd. Det viktigste leddet er konverteringsleddet mellom de analoge signalene og de digitale. Hos oss er du sikret kompetanse og faglig dyktighet på området til hyggelige priser.Vi har ansatte med faglig kompetanse på området Film/TV og fotografitjenester.

 

4.RETUR AV VARENE

Vi legger ALLTID ved originalmaterialet ved forsendelsen. Dersom dette ikke er ønskelig, kan vi kostnadsfritt makulere disse for deg.  

MultimediaExperten - Digitalisering av fortiden

 

MultimediaExperten - Digitalisering av fortidenLEVERING:

Det skal være enkelt å levere materialet hos oss og du kan levere/hente på følgende måte:
1. Levering personlig hos oss 2. Vi henter og bringer 3. Send via Posten
Vi kan hente og levere innenfor Oslo/Akershus (200,- per tur).
Dersom du velger alternativ 3, anbefaler vi at du sender med smartpost eller Norgespakke, slik at pakken din har sporingsmulighet. Se gjerne Postens nettsider for ytterligere informasjon.

 

MultimediaExperten - Digitalisering av fortidenTRYGGHET/FRI SUPPORT:

Vi tilbyr fri support enten om det er problemer med avspilling av filer,hjelp til å legge inn i redigeringsprogram eller andre utfordringer. Hos oss kan du være trygg på at vi setter deg i fokus hele veien! Etter endt digitalisering, kan du fritt ta kontakt med oss, så skal vi forsøke hjelpe deg best mulig tilpasset dine behov. Vi kan også hjelpe deg med IT tekniske spørsmål utover ditt prosjekt hos oss. 

 

MultimediaExperten - Digitalisering av fortidenSIKKERHET & PERSONVERN:

Vi tilbyr fri lagring uavhengig av mengde av ditt prosjekt. Dette kan bestilles ved å ta kontakt med oss! Vi forsøker gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde, og vi tilbyr derfor nedlastning via cloud og div andre filtjenester for raskt tilgang til ditt materiale. Fordelen med å benytte en slik tjeneste er at vi fortløpende kan legge ut bilder,lydfiler,video o.l. rett etter det er digitalisert hos oss. Husk at alle dine filer slettes ved endt prosjekt, og slettes automatisk fra fildelingstjenester 1 måned etter av hensyn til ditt personvern. 
NOEN AV DE TJENESTER VI LEVERER TIL:

MultimediaExperten - Digitalisering av fortiden    MultimediaExperten - Digitalisering av fortiden    MultimediaExperten - Digitalisering av fortiden

MultimediaExperten - Digitalisering av fortidenBESTILLE?

 
Send oss gjerne en epost på: ordre@multimediaexperten.no

MultimediaExperten - Digitalisering av fortidenTEKNISK INFORMASJON:

(Lurer du på noe og er usikker, ta kontakt med oss)
FOR DIAS/LYSBILDER: INFO
FOR NEGATIVER/POSITIVER: INFO
FOR APS-FILM: INFO
FOR PAPIRBILDER: INFO
FOR VIDEOFORMATER: INFO
FOR LYDFORMATER: INFO

Multimedia Experten spesialiserer seg innen digitalisering av alle analoge formater til digitale plattformer. Vi innehar lang kompetanse på området, og vi støtter følgende formater: Videoformater vi kan behandle: VHS – VHS-C – SVHS – VCR – NICAM – NUMATIC – BETAMAX BETA- BETACAM – MINIDV – DV – DVCPRO – AVCHD – MICRODV – HI8 – DIG8 – VIDEO8 SMALFILM – 8MM – SUPER8 – 16MM Lydformater vi kan behandle: SPOLEBÅND – MINIDISC – DAT (Digital Audio Tape) – KASSETT – MC – LP EP – CD – SACD – LASERDISC – CARTS – MICROTAPE