Papirbilder, negativer og dokumenter - MultimediaExperten.no

Papirbilder, negativer og dokumenter - MultimediaExperten.no

 

Papirbilder, negativer og dokumenter

Fotoalbum - multimediaexperten.no

MultimediaExperten AS tar nå også i mot papirbilder og negativer samt papirer for å digitalisering.

Er du en av de som er lei av voksende bunker med papir eller bilder du gjerne skulle hatt digitalt?

PAPIRSCANNING

Vi tar på oss jobben med å scanne inn dine dokumenter. Typisk her er en perm med gamle fakturaer som vi digitaliserer til PDF format per faktura. Du sparer plass, og kan gjennvinne papiret slik at det ikke felles unødig mange trær. Digitalisering er en miljøvennlig prosess.

Priseksempel for dette arbedet med en ringperm med ca 500 A4-ark for KUN kr. 250,- (inkl. MVA). Vi lover full diskresjon og taushetsplikt. Av hensyn til personvernet blir ikke disse filene lagret hos oss slik andre typer filer blir på oppfordring.

BILDESCANNING

Mange gamle bilder fra fotobutikken? Eller i et album?
Selvsagt er det koselig å bla i album, men det er oftere og oftere vi trenger bildene eller skulle hatt de elektronisk. Med lanseringen av digitale fotorammer, nettbrett og smart-TVer er bruksområdene mange.

Vi tar betalt per 30. bilde til en pris av kr. 100,- (inkl. MVA).

NEGATIVSCANNING

Vi scanner inn dine negativer eller diasbilder til gunstig pris. Disse blir lagret i JPG format som er det beste formatet på dine gamle familiebilder.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål. Du kan nå MultimediaExperten på thomas@multimediaexperten.no eller telefon 928 11 843.

Kommentarer er stengt.