Ofte stilte spørsmål

Vi digitaliserer fortiden! Her har samlet noen av de spørsmål vi oftest får fra våre kunder herunder og har forsøkt besvare så godt som mulig! Klikk på spørsmålet for å vise svaret.

Hos oss kan du være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å digitalisere dine opptak med presisjon og forsiktighet. Noen ganger kan mediet vi får inn være så dårlig at det går i stykker. Da redder vi ut det vi klarer. Vi sender bekreftelse på mottatt materiale så raskt vi har fått det inn, og oppdaterer deg underveis i prosessen.

Bor du ikke i nærheten av oss og har mulighet til å levere eller hente selv, er det bare å sende til oss.
De aller fleste velger Norgespakke med sporing, men noen velger også vanlig brevpost. Vi mottar mange pakker hver uke. Sender du oss sporingsnummeret med en gang den er sendt fra deg, kan vi følge den og hente den raskere. Bor du i nærheten av oss, kan du komme innom oss.

Nei, vi leverer et meget godt resultat til en rimeligere pris enn våre konkurrenter. Vi har tro på at våre kunder velger å digitalisere mer hos oss ved at prisene er lavere. Kvaliteten er like god.

En av grunnene til at vi også er rimelige, er våre lave kostnader knyttet til lokaler. Vi trenger ikke dyre,fine lokaler for å gi et godt sluttresultat. Vi holder til i et kjellerlokale på Lambertseter i Oslo, med alle tekniske fasiliteter og topp moderne utstyrspark. Derfor ligger vi endel under i pris.

Det kommer egentlig helt an på hva du skal bruke det til. Skal du bare spille det av på TV, kan DVD være det enkleste alternativet. Skal du imidlertid ha mulighet til å redigere selv, eller spille av på andre plattformer, anbefaler vi datafiler. Uansett anbefaler vi alltid at du legger ved en ekstern harddisk eller kjøper en hos oss, så får du filene overført. Datafilene innehar høyere kvalitet enn det DVD teknologien klarer produsere.

Nei, vi kan også produsere Blu-ray disker for TV. Det er ikke noe problem. Vi brenner til følgende formater:

CD
DVD 4.7 GB (Max 1t og 30min)
DVD 8.5 GB (Max 2t og 30min)
BLU-RAY 25 GB (Max 5t)
BLU-RAY 50 GB (Max 10-11t)

Husk at ordinære DVD spillere ikke aksepterer BLU-RAY!

Ja, for et tillegg i prisen, kan vi nærmest digitalisere “på timen”. Alt avhenger av mengden opptak som skal digitaliseres, men en prioritet i rekken kan du få, og vi kan levere på noen timers varsel.

Primært tar det 10 arbeidsdager fra vi mottar pakken, til den er klar for utsendelse fra oss. Dette avhenger og av mengden opptak og medier som skal digitaliseres.

Nei, vi har ikke fordyrende butikklokaler, men holder til i trivelige lokaler på Lambertseter i Oslo. Du kan gjerne komme innom oss om du er interessert i våre metoder eller ønsker å slå av en prat. 

Da vi jobber mye for radiobransjen, har vi eget avviklingsstudio her hvor vi leser inn nyheter. I disse tidsrommene er dessverre våre lokaler stengt for besøk.

Ja, det kan du. Når vi henter og leverer kan vi ta med kortterminal! Sender du via posten, kan du betale med oppkrav.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?
Send oss en e-post på post@multimediaexperten.no!