Om MultimediaExperten

I en digital hverdag med ulike plattformer,formater og muligheter, er det kanskje enda viktigere med reel kompetanse for å oppnå best mulig resultat. MultimediaExperten AS har sterk kompetanse innenfor den digitale platform og innehar spisskompetanse for din trygghet.

Våre teknikere har fullført 2 års utdannelse ved NISS (Norsk Institutt for Scene og Studio), hvor man hadde spesialisering innen film og kringkastingslyd og post produksjon. Videre har vi arbeidet mye med lydlegging, miks, effekter og andre typer arbeider innen film/tv-lyd. Under denne utdanningen arbeidet man mye med bildestandarder, formater, plugins, behandling av slitt materiale og så videre.

Som tidligere arbeidserfaring er blant annet lydtekniker hos TV2, lyd og bildeteknikk ved The Voice, lydteknikk for SBS Radio Norge (Radio 1, Radio Norge, Radio Rock og The Voice), lydteknikk og annet for diverse lokale radiostasjoner i Norge. Vi har også arbeidet med stemmelegging, redigering og øvrig produksjon for en voksende kundebase.

Kompetanse i tett samarbeid med godt teknisk utstyr skiller hjemmelagde løsninger fra det profesjonelle resultat. Se gjerne vår studioside for info om tekniske løsninger.

MultiMediaExperten

Videoformater

Vi digitaliserer alle videoformater, Alt fra de mest kjente som VHS og MiniDv, til de mer ukjente formatene som Video 2000, Betamax og VHSC.

Lydformater

Vi digitalisterer de aller fleste lysformater som lydkassett, spolebånd, MiniDisc, LP og DAT. Ta gjerne kontakt med oss for formatet ditt!

Bilder og negativer

Digitalisering av bildemedier har aldri vært viktigere. Etterhvert som vi knytter oss sammen via internett og sosiale medier, er det blitt langt enklere å dele minner.