MiniDisc (MD)

MiniDisc var mest utbredt på 90-tallet. MP3 spillerne tok over da disse var mer brukervennlige, kunne lagre flere sanger og tok mindre plass. I 2013 besluttet SONY å avslutte produksjon og salg av MiniDisc spillere.

Hvis du har forsøkt å jogge med en MiniDisc spiller uten at den hakker, er du i mindretall. MD systemet skulle ta over for CD, men lydentusiaster vet godt at den ikke kan matche lydkvaliteten, og ble ingen stor hit.

Har du gamle innspillinger på MiniDisc? Vi digitaliserer alle former for MiniDiscer, enten det er vanlig avspilling, Long Play eller 4* Long Play.

Vi kan også overføre datatekst/spor-info på titler videre over i de digitale filsystemene.

Alt er mulig, det er bare å ta kontakt med oss!

Utstyr

For å digitalisere MiniDiscer så benytter vi digitale spillere som innebygget konverterer lyden om til et digitalt signal. Deretter mastres dette signalet, og er etterarbeider avtalt og det er behov for det, utføres dette av erfarne teknikere i Pro Tools.

Prosessen

Vi merker alltid de digitale filer med det som er mest hensiktsmessig som du har merket på diskens cover eller forside. Er det ikke merket med noe på disken, merkes de automatisk med ditt kundenummer og løpende serie 01-02 og så videre.

Skal filene brennes til CD, merkes CDene med det samme som står på tapen eller datafilen (om ikke annet er avtalt).

Vi bistår gjerne med digitalisering av dine minidisker. Ta kontakt!