Digitalisering av alle medier | MultimediaExperten.no

Digitalisering av alle medier | MultimediaExperten.no

 

DIGITALISERING

Hva kan vi egentlig hjelpe deg med?

 

multimediaexperten.noDIGITALISERING AV ALLE MEDIER

Det er en stor jungel der ute i den digitale verden. MultimediaExperten kan hjelpe deg med dine behov, uavhengig av hva de er. Trenger du bare å digitalisere dine familiebilder, eller trenger du å digitalisere en gammel video du trenger i en viktig presentasjon? Vi hjelper deg gjerne.

Enten du har fars gamle spolebåndopptak fra 60 tallet liggende på loftet, eller en partytur med gjengen til Ibiza på VHS, står vi klare til å hjelpe deg med å få det over på den digitale plattformen.

Vårt motto er at du skal kunne komme til oss med alle dine gamle opptak, enten det er lys,bilde,video e.l., så kan vi gi deg en forutsigbar pris på digitaliseringen. Underveis kan du følge produksjonen via oppdateringer og om ønskelig kan du få oversendt klipp/eksempler.

 

DIGITALISERING AV VIDEO

Det er bekymringsfullt at gamle VHS videokassetter har en utløpsdato. Med tiden vil selve båndet svekkes, og dette er særlig merkbart dersom man har vist filmen utallige ganger. La ikke dette bli en bekymring i fremtiden – la oss derfor digitalisere dine videokassetter slik at du kan se dem om igjen gang etter gang uten å være bekymret for å miste dine minner.

 

DIGITALISERING AV LYDOPPTAK

Mange har gamle lydopptak på tradisjonelle kassetter liggende på loftet, i kjelleren eller i en skuff. Hvorfor la dette ta opp unødvendig plass, når man med enkelthet kan digitalisere hele opptaket til en billig penge? Vi tar gjerne på oss arbeidet med å forevige dine opptak på den digitale plattform. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

DIGITALISERING AV BILDEFORMATER

Mange har gamle negativer som har støvet ned i en pappeske. Gjør disse pappeskene om til digitale bilder du får levert på en CD-plate. Vi tar i mot negativer og gjør om disse til bilder du kan sende til venner og bekjente i sosiale medier eller på e-post.

 

DIGITALISERING AV ANNET MATERIALE?

Har du noe du gjerne skulle ha digitalisert som ikke går inn under kategoriene som allerede er nevnt? Ta kontakt med oss! Vi kan hjelpe deg med alt i en digitaliseringsprosess, og ingen utfordringer er for store eller for små. Vi er her for å hjelpe deg i deg digitale verden.

TEKNISK INFORMASJON

Nedenfor kan du laste ned pdf filer som beskriver de formater vi tar imot og hvilke tekniske løsninger vi tilbyr:

 

FOR DIAS/LYSBILDER: INFO

FOR NEGATIVER/POSITIVER: INFO

FOR APS-FILM: INFO

FOR PAPIRBILDER: INFO

FOR VIDEOFORMATER: INFO

FOR LYDFORMATER: INFO 

 

 

BESTILLE?

Ønsker du et uforpliktende pristilbud?

Send oss gjerne en epost på: ordre@multimediaexperten.no

LEVERING:

Det skal være enkelt å levere materialet hos oss og du kan levere/hente på følgende måte:

1. Levering personlig hos oss
2. Vi henter og bringer
3. Send via Posten

Vi kan hente og levere innenfor Oslo/Akershus (99,- per tur).

Gratis over 1500,-

Dersom du velger alternativ 3, anbefaler vi at du sender med smartpost eller Norgespakke, slik at pakken din har sporingsmulighet.
Se gjerne Postens nettsider for ytterligere informasjon.

 

FRI SUPPORT:

Vi tilbyr fri support enten om det er problemer med avspilling av filer,hjelp til å legge inn i redigeringsprogram eller andre utfordringer.
Hos oss kan du være trygg på at vi setter deg i fokus hele veien!

 

 

SIKKERHET:

Vi tilbyr fri lagring uavhengig av mengde av ditt prosjekt. Dette kan bestilles ved å ta kontakt med oss!
Vi forsøker gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde, og vi tilbyr derfor nedlastning via cloud og div andre filtjenester for raskt tilgang til ditt materiale.
Fordelen med å benytte en slik tjeneste er at vi fortløpende kan legge ut bilder,lydfiler,video o.l. rett etter det er digitalisert hos oss.