DIAS / Lysbilder

Hvem har ikke lysbilder liggende på loftet? Vi scanner disse med våre profesjonelle scannere. REFLECTA DIGITDIA er en av dem. Denne scanner det med ypperste kvalitet. Samme som med negativer, så har vi 2 standardstørrelser vi tilbyr i scanning, men vi kan alltids scanne i høyere eller lavere kvalitet etter avtale.

1. 1200 DPI – Denne fungerer godt til digitale plattformer og enkel forstørring.
2. 4500 DPI – Denne egner seg godt til deg som ønsker å drive etterarbeid på bildene utover “hvermannsen”, og dersom du ønsker forstørre bildene på leretter o.l.

Alle bildene blåses rene med trykkluft før de scannes i våre maskiner.

Slidene kan også scannes med utvidet støyreduksjon der dette er nødvendig. Vi gir beskjed om dette da det foreligger et tillegg i prisen per bilde. Med ICE teknologien kan man fjerne effektivt og profesjonelt ujevnheter,inntørket skitt o.l. som ligger på bildet.

Metadata

Dato og tid når bildene ble tatt o.l. ligger ikke ved dette formatet da det ikke er mulig å lese. Vi kan imidlertid manuelt legge inn denne informasjon ved behov.

Eksempler

Har du en samling med lysbilder du gjerne vil oppbevare litt mer praktisk? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med digitaliseringen!