Stillbilder i Studio A - Høyteknologisk utstyr for best kvalitet

Stillbilder i Studio A - Høyteknologisk utstyr for best kvalitet

 

STILLBILDER (STUDIO C)

MultimediaExperten AS har høyteknologisk utstyr for å gjøre dine digitaliseringen med den ypperste kvalitet, slik at du som kunde alltid skal få den kvaliteten på prosessen som du krever. Dersom du ønsker mer informasjon om det utstyret vi benytter, ta en titt på oversikten under. Vi har per dags dato tre studiosuiter for digitaliseringsprosessen både for lyd, bilde og video. Klikk på bildet av det utstyret du ønsker mer informasjon om.

Utstyret under er plassert i vårt Studio C som håndterer bildemedier. Maskinvaren og teknologien vi besitter er med på å gjøre digitaliseringsprosessen den absolutte beste for dine data. Klikk på ønsket utstyr for å få mer informasjon.For å se utstyret vi benytter for lydbearbeid, se vår side om   STUDIO B

 

TEKNISKE STANDARDER:

FILTYPE: Vi scanner i 3 forskjellige størrelser. Alle typer filer leveres med JPEG som standard, uten kompresjon.
STØRRELSE: HQ= 50MB (4800DPI)  MQ= 20MB (2400 DPI)  LQ= 800KB (800DPI)
GRENSESNITT: Vi benytter scannere av toppkvalitet som overføres via USB/Firewire 400 til våre maskiner. Alle bilder scannes i Silverfast eller Photoshop.
LEVERING: Vi leverer enten på ekstern harddisk,via cloud,minnepenn eller ordinære discer. NB! Vi tar også imot THUNDERBOLT HDD for MAC.