Bildemedier i Studio A - Høyteknologisk utstyr for best kvalitet

Bildemedier i Studio A - Høyteknologisk utstyr for best kvalitet

 

Bildemedier (Studio A)

MultimediaExperten AS har høyteknologisk utstyr for å gjøre dine digitaliseringen med den ypperste kvalitet, slik at du som kunde alltid skal få den kvaliteten på prosessen som du fortjener. Dersom du ønsker mer informasjon om det utstyret vi benytter, ta en titt på oversikten under. Vi har per dags dato to studioer for digitaliseringsprosessen både for lyd, bilde og video. Klikk på bildet av det utstyret du ønsker mer informasjon om.

Utstyret under er plassert i vårt Studio A som håndterer bildemedier. Maskinvaren og teknologien vi besitter er med på å gjøre digitaliseringsprosessen den absolutte beste for dine data. Klikk på ønsket utstyr for å få mer informasjon.For å se utstyret vi benytter for lydbearbeid, se vår side om   STUDIO B

 

TEKNISKE STANDARDER:

FILTYPE: Vi logger i AVI format med DV Codec. Dersom filene skal benyttes på MAC plattform, kodes de til ønsket format. Vi kan levere QT,Mp4,mkv,ProRes etc.
STØRRELSE: 1 times opptak i DV kvalitet gir ca 12-14 GB med filstørrelse.
GRENSESNITT: Vi benytter MOTU Codecs, som genererer timecode,informasjon om mediet (hvis tilgjengelig) og gir nærmest mulig 1:1 kvalitet på opptaket.
Det er grensesnittet som er avgjørende for kvalitetsopplevelsen.
LEVERING: Vi leverer enten på ekstern harddisk,via cloud,minnepenn eller ordinære discer. NB! Vi tar også imot THUNDERBOLT HDD for MAC.