Ny hjemmeside!

MultimediaExperten

Endelig har vi fått ny hjemmeside. De gamle begynte å bli gamle og trange, og vi så derfor nødvendigheten av å forfriske vår tilstedeværelse på internett. I en digital hverdag beveger ting seg fort, og vi er helt nødt til å være med i tiden.

Med ny hjemmeside føler vi at vi treffer mer på året 2020, og vil gjøre det enklere for deg som besøkende å navigere i innholdet vårt. Vi presenterer alle våre tjenester, og har heldigitalisert bestillingsprosessen for å gjøre det enklere for alle som besøker oss.

MultimediaExperten har jobbet lenge med å utvikle nye nettsider, og presentere eksempler på alt det vi kan hjelpe deg med. Har du noen spesielle format som vi ikke har listet opp på sidene våre? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg med de aller fleste formater uansett. Bare ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Vi håper du liker vårt nye utseende på multimediaexperten.no, og ser frem til å hjelpe deg på en mer effektiv måte i tiden fremover.

Hjertelig takk til zorensen.no for utforming av sidene og arbeidet.

Ønsker du at vi skal hjelpe deg med digitalisering? Se våre eksempler eller gå rett til bestillingsskjema. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *